Global Sjöfrakt utan begränsningar

Med över 30 års erfarenhet av sjöfrakt är ITS är en av marknadens ledande speditörer inom containertransport. ITS är en anförtrodd aktör för både importörer och exportörer och högt respekterade av kollegor och partners inom branschen.

Privatägt med fast ledning är vår garanti för fullt kundfokus och långsiktigt engagemang.

Vi ombesörjer alla typer av sjötransporter som containertransport med hela containers, ctyckegods, RoRo, tank, bulk eller om annan specialutrustning behövs. Med ett omfattande världsomspännande nätverk av pålitliga och beprövade partners står vi rustade och redo att erbjuda alla tänkbara förfrågningar.

  • Import och Export – Till och från alla globala hamnar
  • FCL Container – konkurrenskraftig prissättning och service
  • LCL Container – veckovis avgångar – egna direkta konsolideringar eller genom samlastare
  • BCN Container – Buyers Consolidations – Kombinerar flexibiliteten med LCL och FCL service

Information

Våra kunder är den verkliga grunden för vår organisation. Målsättningen är inget mindre än 100% nöjda kunder. Oavsett om det gäller försäljning, drift, kundvård eller mervärdestjänster. Våra kunder är alltid i centrum för vår uppmärksamhet.

Vi på ITS tror att bästa samarbetet byggs på lång sikt. Det gäller för alla kunder och affärspartners vi jobbar med.

Låt oss vinna ditt förtroende genom respekt och ansvarstagande.

Containertransporter är kärnan i vår sjöenhet. Kvaliteten står först och främst i fokus tillsammans med konkurrenskraftiga logistiklösningar. Att utmana våra egna standarder med vad som förväntas av oss är en ständigt pågående process i vårt arbete.

Att arbeta hållbart och lyhört nära marknaden är nyckeln, tillsammans med flexibilitet och korta beslutsvägar. Det gagnar våra kunder såväl som oss.

Sjöfrakt

FCL – Full Container

Global service för Import, Export och CrossTrade till konkurrenskraftiga priser med pålitlig service. Containerutrustning för alla typer av varuslag som Torr Last, Kyl & Frys, ADR, Tungt och skrymmande.

LCL

LCL – Styckegods

Samlastningar varje vecka, till och från alla större hamnar. Snabbt och kostnadseffektivt som lämpar sig för mindre partier.

Egen samlastning

BCN – Egen samlastning

Kombinerar flexibiliteten med LCL och FCL service, flera sändningar för en och samma köpare i containers som levereras direkt till dörren eller till lager för distribution.

Kontakta vår Sjöavdelning

'Vårt engagemang sträcker sig längre än sjöfart'

-Martin Sundqvist, vice VD
Kontakta vår Sjöavdelning