Loading...
Sjö 2018-01-31T14:50:39+00:00

Global Sjöfrakt utan begränsningar

Med över 30 års erfarenhet av sjötransporter är ITS är en av marknadens ledande speditörer. ITS är en anförtrodd aktör för både importörer och exportörer och högt respekterade av kollegor och partners inom branschen.

Privatägt med fast ledning är vår garanti för full kundfokus och långsiktiga engagemang.

Sjöfrakt

Våra kunder är den verkliga grunden för vår organisation. Målsättningen är inget mindre än 100% nöjda kunder. Oavsett om det gäller försäljning, drift, kundvård eller mervärdestjänster. Våra kunder är alltid i centrum för vår uppmärksamhet.
ITS tror att för alla kunder och affärspartners inblandade att bästa samarbetet byggs på lång sikt. Låt oss vinna ditt förtroende genom respekt och ansvarstagande.
Containertransporter är kärnan i vår sjöenhet. Kvaliteten står först och främst i fokus tillsammans med konkurrenskraftiga logistiklösningar. Att utmana våra egna standarder med vad som förväntas av oss är en ständigt pågående process i vårt arbete.
Tillväxt med konkurrens är en viktigt. Att arbeta hållbart och lyhört nära marknaden är nyckeln och med flexibilitet och snabba och korta beslutsvägar. Det gagnar våra kunder och oss.

FCL – Full Container

Global service för Import, Export och CrossTrade till konkurrenskraftiga priser med pålitlig service. Containerutrustning för alla typer av varuslag som Torr Last, Kyl & Frys, ADR, Tungt och skrymmande.

LCL – Styckegods

Samlastningar varje vecka, till och från alla större hamnar. Snabbt och kostnadseffektivt som lämpar sig för mindre partier.

BCN – Egen samlastning

Kombinerar flexibiliteten med LCL och FCL service, flera sändningar för en och samma köpare i containers som levereras direkt till dörren eller till lager för distribution.

Kontakta vår Sjö-avdelning

'Vårt engagemang sträcker sig längre än sjöfart'

-Martin Sundqvist, vice VD
Kontakta vår Sjö-avdelning