Information – när du behöver den

Informationsflödet är avgörande i vår bransch. Om korrekt information inte är tillgänglig när den behövs, kan det leda till kostsamma förseningar.

På ITS har vi en stark tro på att bra IT kan förbättra hela vår verksamhet. Därför har vi utvecklat ett antal intelligenta transportsystem där verktyg påskyndar informationsutbytet mellan oss, våra leverantörer, partners och kunder.

Vår filosofi är att informationen ska finnas mellan alla parter i leveranskedjan, med så lite manuell inmatning som möjligt. Detta säkerställer både korrekt information från början till slut, samt att det är kostnadseffektivt.

IT

Hela leveranskedjan är beroende av rätt information i rätt tid, för att möta våra kunders krav och deadlines.
Informationen bör alltid finnas tillgängligt för alla parter i hela leveranskedjan 24/7, för att nästa part i ledet ska kunna agera.
Information måste strömma genom hela leveranskedjan med minimal manuell input. Därför tror vi att framtiden för logistik stavas integration!

ITS_Intelligent_Transport-TrackIT

TrackIT

Enkel spårning för alla transportsätt på ett ställe: Sjö, Flyg, Land
Hitta pågående transporter och kontrollera aktuell status, eller skapa nya bokningar online. Samma databas som vi arbetar med = när vi har informationen, har också du det.

ITS_Intelligent_Transport-QuoteIT

QuoteIT

Trött på att vänta på transportpriset? Använd vårt verktyg för att enkelt skapa fraktpriset direkt på nätet. I de fall ett pris inte är tillgängligt, skickas automatiskt ett mail till våra säljare, som kommer att komma tillbaka till dig inom kort.

ITS_Intelligent_Transport-QuoteIT

OrderIT

Ett kraftfullt verktyg för att hantera dina order, innan de har blivit bekräftade transporter
Vi kan importera order från de flesta affärssystem. Bl.a.: Navision, Jeeves, SAP, Visma, SPCS, etc. Din leverantör kan få sin egen inloggning för att kunna uppdatera orderstatus kontinuerligt.

ITS_Intelligent_Transport-AccountIT

AccountIT

Hjälper dig att hålla koll på ekonomin. Visar alla transaktioner – fakturor, kreditnotor, betalningar etc. Du kan skriva ut fakturor, kreditnotor och redovisning på nytt samt övervaka alla fakturor som är på väg att förfalla.

ITS_Intelligent_Transport-ReportIT

ReportIT

Bra beslut kräver bra information och data. Anpassade rapporter i Excel eller PDF, som bygger på: avresehamn, ankomsthamn, avsändare, mottagare, transportmedel, order, artikel etc. Kör dina egna rapporter direkt från vårt system (enkel installation med drag and drop) eller ta emot schemalagda rapporter som skickas direkt till din e-post vid en viss tidpunkt på dagen, helt enligt dina önskemål.

ConnectIT

Vi är övertygade att integration är framtiden inom Logistik. Vi har utvecklat ett avancerat verktyg för att integrera både våra kunder och våra leverantörer.
Med detta verktyg kan vi ta emot order och bokningar direkt från ditt affärssystem till vårt. I gengäld kan vi skicka leveransstatus tillbaka till ditt affärssystem.

Kontakta vår IT-avdelning

'Informationsutbyte är vår fördel'

-Simeon Hjalmarsson, IT Manager ITS
Kontakta vår IT-avdelning