• ITS - Lilla torget 3
  • ITS Lilla torget 3

Välkommen till ITS

ITS Independent Transport & Shipping AB

Ett oberoende svenskt transportföretag etablerat 1986, som erbjuder ett komplett utbud av världsomfattande transport- och logistikrelaterade tjänster. ITS erbjuder också omfattande vägtransporter med täckning i hela Europa och Norden; med kostnadseffektiva lösningar och hög servicegrad.

Genom att bygga långsiktiga relationer med internationella agenter och lokala leverantörer är vi mycket stolta att kunna erbjuda vår hållbara och pålitliga service.

Vi tjänar våra kunder med stort engagemang och entusiasm.

Vi är ITS

Vårt uppdrag är att, med professionalism och säkerhet, erbjuda kompletta logistiktjänster med integrerade IT-lösningar som matchar behov eller företagets storlek.

För att ge komplett utbud av godstrafiken med flyg, båt och land, oavsett kundens storlek och placering.

Ärlighet är viktigt och ett landmärke inom vår organisation. Olika medlemskap i föreningar, internationella och nationella transporter, liksom den aktiva kommunikationen att vi upprätthåller och följer myndigheters bestämmelser för vägtransporter i landet, arbeta för att säkerställa hög kvalitet och kontinuerlig harmonisering av våra affärsmetoder enligt EUs standarder.

Att fortsätta vara en självständig och innovativ aktör inom den globala logistikbranschen.
Proaktivt utveckla och uppfinna nya idéer och logistiklösningar.

Våra affärsrelationer är först och främst professionell, men också vänlig, eftersom att vi alltid strävar efter att arbeta tillsammans för att komma fram till den bästa tidsbesparande och kostnadseffektiva lösningar.

Vi är övertygade om att alla människor skall ha samma mänskliga rättigheter och delar ansvaret lika.

Vi strävar efter långvariga relationer med våra medarbetare, kunder och leverantörer. Vårt vinnande team av medarbetare är anledningen till att våra kunder förlitar sig på oss med sina olika transportbehov, år efter år.

Strävar efter bästa miljölogistiklösning och val av det bästa alternativet.

Betydelsen av ren miljö för mänskligheten är omätbar. Vi uppskattar den vackra världen och landet där vi bor och arbetar i, vilket är anledningen till att vi gör allt för att behandla miljön ansvarsfullt och samvetsgrant och letar alltid efter sätt att bidra till att skydda.

Vi strävar efter att uppfylla EUs standarder för miljöskydd. Alla våra fordon är utrustade med de senaste miljövänliga motorer, som i hög grad reducerar de skadliga avgaserna. Vi deltar också i många donationer och insamlingar i samband med beskyddandet av skogar och miljön.

Våra certifikat

Kontakta oss

Vi sitter i centrala Göteborg

Se vår kontaksida för adressuppgifter och telefonnummer. Eller kom förbi på ett besök?

Våra medarbetare

Våra härliga medarbetare

Vi är här för att hjälpa er.

Jobba hos oss

Vi har alltid ögonen öppna

Även om just din roll inte finns för tillfället, skicka din ansökan så sparar vi den för framtida referens.