2018-06-04

DRIVEN BILSPEDITÖR

Är du en driven och engagerad speditör som vill utvecklas och är redo för nya utmaningar? Vill du välkomnas in i ett familjeägt bolag med härlig teamkänsla? Sök då rollen som bilspeditör till ett internationellt, etablerat och välrenommerat speditionsföretag! 

ITS är en av Skandinaviens största privatägda speditionsföretag som sitter i charmiga lokaler, centralt på Lilla Torget. Här är det samarbete, engagemang och prestigelöshet som råder. I detta bolag blir du synlig och betydelsefull!

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att välkomnas till avdelningen som arbetar med vägtransporter. Tillsammans med övriga i teamet ordnar du transporter av gods i hela Europa. Du ansvarar för och tar ett helhetsansvar från bokning till slutförd transport. Du bokar transporttjänster och sköter det administrativa arbetet. Med daglig kontakt med dina kunder hittar du smarta transportlösningar och du arbetar proaktivt och löpande med att utveckla affären tillsammans med dina kunder.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet ifrån speditionsbranschen. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift vilket är ett krav, meriterande är kunskaper i tyska.

Som person är du drivande, proaktiv och har passion för service. Du är kommunikativ och brinner för att bygga goda och långsiktiga relationer. Du trivs med att jobba i team och då tjänsten är affärsnära med många kontaktytor är det viktigt att du är en prestigelös och hjälpsam person. Du äger en god förmågan att prioritera och organisera ditt arbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sista ansökningsdag: 2018-06-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson på telefon 072 988 9405 eller via e-post: anne.hansson@randstad.se

ANSÖK HÄR (via randstad)

Om ITS:
ITS Independent Transport & Shipping AB är ett oberoende svenskt bolag etablerat 1986, som erbjuder ett komplett utbud av världsomfattande transport- och logistikrelaterade tjänster. ITS erbjuder också omfattande vägtransporter med täckning i hela Europa och Norden; med kostnadseffektiva lösningar och hög servicegrad. Genom att bygga långsiktiga relationer med internationella agenter och lokala leverantörer kan vi erbjuda vår hållbara och pålitliga service. Företaget är verksamt i Sverige, Norge, Danmark, Finland och med dotterbolaget Chilla Travels båtuthyrning i Kroatien. 2017 beräknar bolaget omsätta ca 200 miljoner. På huvudkontoret i Göteborg arbetar idag 34 personer.